Pošta
Zemljevid strani
Začetna stran
»
30.06.2018
NAJVEČJA TEKAŠKA PRIREDITEV V POSAVJU!
 
Prijava na Brežiški tek s Primožem Kozmusom
Rezultati tekem
Novice in nasveti [arhiv objav]
Kaj pravijo udeleženci teka?
Marjeta, Tržič

Vesela sem, da sem se lahko udeležila teka, super je bilo, odlična organizacija! :) Z veseljem se bom drugo leto zopet udeležila teka in zeeeelllo...
Vse izjave

PROGRAM

Brežiški tek s Primožem Kozmusom  v letu 2018 pripravljamo osmič.
Ponovno načrtujemo izvedbo teka v okviru prireditve »Brežice, moje mesto«, 30. 6. 2018 v večernem času. To pomeni, da boste ponovno na svoj račun prišli vsi - tisti, ki se želite rekreirati in tudi vsi spremljevalci, željni veselega dogajanja in zabave!

Start in cilj tekov bo v centru Brežic, na prostoru pred avlo upravne enote Brežice (Cesta prvih borcev). Najmlajše, ki se bodo udeležili teka za otroke, bodo mentorji pred pričetkom pospremili na start. Zbirališče otrok bo prav tako pred avlo (start otrok bo cca 400 m oddaljen).

TEK KOZMUS - 10 km

Udeleženci teka (10 km) bodo pretekli 3 kroge (skupna razdalja 10 km). V cilju jih bo čakala osvežitev (hkrati bodo lahko takoj vrnili čip in prevzeli kavcijo). 


Po zaključku bodo vsi udeleženci vabljeni k velikem odru (200 metrov od startno ciljnega prostora) na prizorišče dogajanja v sklopu prireditve "Brežice, moje mesto" na brezplačne koncerte.

TEK TRIGLAV - 3,3 km 

Udeleženci teka Triglav bodo pretekli 1 krog (3,3 km). Po koncu prvega kroga jih bo na startno-ciljnem prostoru čakala osvežitev (hkrati bodo lahko takoj vrnili čip in prevzeli kavcijo).

POSLOVNI TEK TROJK -  3 X 3,3 km 

Poslovni tek trojk je namenjen sodelujočim podjetjem. Vsak izmed ekipe treh tekačev bo pretekel1 krog (3,3 km). 


OTROŠKI TEK Z ZDRAVKOM LIDLOM  - 400 m
 

Tek za otroke z Zdravkom Lidlom je brezplačen in netekmovalnega značaja.  Otroci se lahko registrirajo najkasneje do 18.30h. Zbirališče otrok bo prav tako pri avli upravne enote ob 18.30 (start otrok bo cca 400 m oddaljen).  Tek bo potekal ob 19h.VARSTVO OTROK

Za najmlajše bo v času tekov organiziran otroški razvedrilni program. Tako se lahko starši brez skrbi udeležijo katerega izmed tekov (3,3 ali 10 km), v tem času pa bo za njihove otroke poskrbljeno.

 Program:

  • od 15.00 do 18.00 registracija in last-minute prijave:  Otroški tek z Zdravkom Lidlom (Cesta prvih borcev, prostor pred cerkvijo)
  • od 15.30 do 18.30 registracija, prevzem čipov in last minute prijave: tek NA 10 km in rekreativni tek (Cesta prvih borcev, avla upravne enote)
  • ob 19.00: Otroški tek z Zdravkom Lidlom  (zbor otrok ob 18.30 na startno ciljnem prostoru, da se jih odpelje na start)
  • ob 19.30: tekKozmus na 10 km, poslovni tek trojk in rekreativni tek Triglav
  • od cca. 20.30: podelitev medalj, žreb nagrad
              koncerti: Lea Sirk, Psihomodo Pop, S.A.R.S.
Sponzorji
Fundacija za šport
Terme Paradiso
Leone
TEB
Lidl
Triglav
dana
Hranilnica Lon
Gen
Pošta slovenije
Organizatorji
MC Brežice
Obcina Brežice
Športno društvo primož kozmus
Program sofinancira
stran je izdelal GoClick