Pošta
Zemljevid strani
Začetna stran
»
29.06.2019
NAJVEČJA TEKAŠKA PRIREDITEV V POSAVJU!
 
Prijava na Brežiški tek s Primožem Kozmusom
Rezultati tekem
Novice in nasveti [arhiv objav]
Kaj pravijo udeleženci teka?
Damjan, Trebnje

Zelo lep tek. Dobro organiziran. Hrane, pijače dovolj. Dosti stojnic (MIZUNO, POLAR, MEREL, CEP, ...). Lepe in kvalitetne tekaške majice. Gospodičn...
Vse izjave

Žur po teku bo ponovno nepozaben!

Letos z nami Nina Pušlar in Bajaga!

Po tretjem brežiškem teku s Primožem Kozmusom boste ponovno na svoj račun prišli tudi ljubitelji dobre glasbe in zabave.
Mladinskemu centru Brežice, ki skrbi za zabavni del prireditve "Brežice, moje mesto", je namreč letos uspelo v Brežice privabiti številne zvezdnike domače in tuje estrade.

Prejšnja leta so naš oder po teku obvladovali zvezdniki, kot so Zlatko, Tabu in Rock Partyzani, letos pa vam prav tako pripravljamo nepozabno glasbeno poslastico.

Takoj po zaključku teka vas bo tako zabavala Nina Pušlar (predviden nastop ob 21. uri), za njo pa bodo oder zavzeli legendarni Bajaga i instruktori. Bajaga i instruktori  so v bivši Jugi navduševali različne generacije in v vseh takrat skupnih državah, številni oboževalci pa jih zvesto spremljajo še danes.
 
Večer ne bo minil brez večnih hitov, kot so »Zažmuri«, »Tišina«, »Ti se ljubiš«, »Plavi safir«, »Moji drugovi« in »Dobro jutro džezeri« .

Vabljeni 29. 6. na Brežice, moje mesto in zamigajte in zapojte z nami!
»
Sponzorji
Fundacija za šport
Terme Paradiso
Leone
TEB
Lidl
Triglav
dana
Gen
Pošta slovenije
Organizatorji
MC Brežice
Obcina Brežice
Športno društvo primož kozmus
Program sofinancira
stran je izdelal GoClick