Pošta
Zemljevid strani
Začetna stran
»
junij 2021
NAJVEČJA TEKAŠKA PRIREDITEV V POSAVJU!
 
Prijava na Brežiški tek s Primožem Kozmusom
Rezultati tekem
Novice in nasveti [arhiv objav]
Kaj pravijo udeleženci teka?
Pavle, Novo mesto

Sinoči sem bil v Brežicah priča enemu najbolje organiziranih tekov v Sloveniji. Poleg tega je bilo vzdušje prav "olimpijsko" s Primožem v družbi...
Vse izjave

Znova odličen festivalski programProgram festivala »Brežice, moje mesto« tudi v izvedbi poletja 2019 ne bo razočaral. V svoji pestri ponudbi združuje tako kulinarične poslastice, nastope domačih in tujih glasbenih zvezd, številne aktivnosti za mlade in stare ter športne dogodke.
Med slednjimi bo znova v ospredju že deveti Brežiški tek s Primožem Kozmusom, ki znova obljublja tekaško zabavo za vse generacije. Tekači bodo svojo pripravljenost lahko preizkušali v soboto, 29. junija, ko bo program festivala še posebej zanimiv.
Najprej že po tradiciji pridejo na svoj račun otroci, ki se bodo že od 9. ure lahko zabavali na Škratji čarovniji in koncertu Romane Kranjčan.
Popoldanski del bo od 15. ure naprej obarvala kulinarična ponudba Kuhne na ulci, kjer si bodo tekači lahko nabrali moči za deveto tekaško preizkušnjo, v okviru katere potekajo štiri različna tekmovanja: otroški tek z Zdravkom Lidlom, poslovni tek trojk, rekreativni tek v razdalji 3,3 km ter tek Kozmus v razdalji 10 km.
Za uvod v glasbeni vrhunec večera bo po zaključku teka najprej poskrbela Nika Zorjan, ki ji bo sledil povratnik na festival – hrvaški super zvezdnik Gibonni. Večer bodo zaključili glabeniki hrvaškega hiphop kolektiva Elemental.

 
»
Sponzorji
Fundacija za šport
Lidl
Triglav
Gen
Organizatorji
MC Brežice
Obcina Brežice
Športno društvo primož kozmus
Program sofinancira
stran je izdelal GoClick