Pošta
Zemljevid strani
Začetna stran
»
junij 2021
NAJVEČJA TEKAŠKA PRIREDITEV V POSAVJU!
 
Prijava na Brežiški tek s Primožem Kozmusom
Rezultati tekem
Novice in nasveti [arhiv objav]
Kaj pravijo udeleženci teka?
Klavdija, Maribor

Odlična organizacija, vzdušje, vreme,... BRAVO IN LE TAKO NAPREJ, PRIDEMO SPET!!!...
Vse izjave

Tekači bogatejši za nagrade FlexovitalisBrežice, 22.6.

Letos se je družini naših podpornikov pridružilo tudi podjtetje Flexovitalis. Tekači bodo prejeli vzorce izdelkov FLEXOVITALIS, najboljšim tekačem ter najboljšim poslovnim trojkam pa bodo podarili tudi nagrade. Možnost nagrad Flexovitalis pa bodo imeli tudi ostali tekači, saj nekaj nagrad nanje čaka tudi v našem tradicionalnem nagradnem žrebu. 
Med drugim bodo poleg svojih izdelkov v sodelovanju z dvorcem LAMBERGH Château & Hotel podarili bone za njihov savna park.
 
O izdelkih Flexovitalis: 
Najpomembnejša sestavina izdelkov Flexovitalis je Fortigel – hidrolizirani kolagen. Proizvajalec izdelkov je nemško podjetje, katerega strateški dobavitelj surovega kolagena je podjetje Hočevar d.o.o. iz Novega mesta. Hočevar d.o.o. je lastnik blagovne znamke Flexovitalis.  
 
Mnoge študije so dokazale, da Fortigel pomaga pri odpravljanju bolečin v sklepih. Raziskava na skupini skoraj štiristo pacientih z osteoartritisom je pokazala statistično značilno izbolšanje stanja. Podobni so bili tudi rezultati na skupini pacientov z blagimi simptomi osteoartritisa kolena. Raziskava na skupini zdravih športnikov je dokazala izboljšanje delovanja sklepov, po tem ko so 24 tednov preventivno uživali hidroliziran kolagen Fortigel. 
 
V skupini izdelkov Flexovitalis so trenutno trije izdelki. Flexovitalis Collatal ampule, Flexovitalis Collatal prah in Flexovitalis Progel. Prva dva izdelka sta prehranski dopolnili, ki poleg Fortigela vsebujeta še vitamin C, ki ima pomembno vlogo pri nastajanju kolagena. Flexovitalis Progel pa poleg Fortigela vsebuje tudi ingver (stimulira prekrvavitev), indijsko kadilo (deluje protivnetno in protibolečinsko) ter arniko (zdravi drobne rane in poškodbe). Namenjen je masiranju obolelih predelov.
 

Več:

 
»
Sponzorji
Fundacija za šport
Lidl
Triglav
Gen
Organizatorji
MC Brežice
Obcina Brežice
Športno društvo primož kozmus
Program sofinancira
stran je izdelal GoClick