Pošta
Zemljevid strani
Začetna stran
»
junij 2021
NAJVEČJA TEKAŠKA PRIREDITEV V POSAVJU!
 
Prijava na Brežiški tek s Primožem Kozmusom
Rezultati tekem
Novice in nasveti [arhiv objav]
Kaj pravijo udeleženci teka?
Pavle, Novo mesto

Sinoči sem bil v Brežicah priča enemu najbolje organiziranih tekov v Sloveniji. Poleg tega je bilo vzdušje prav "olimpijsko" s Primožem v družbi...
Vse izjave

Poslovni tek trojkV letu 2017 na sedmi izvedbi teka načrtujemo NOVOST, ciljno namenjeno podjetjem, ki na ta način poleg simbolne podpore teku ponudijo dodano vrednost tudi svojim zaposlenim.

Premierno načrtujemo izvedbo Poslovnih tek trojk, v kateri bodo svoje tekaške korake preizkusili po trije predstavniki podjetij. Vsak bo odtekel 1 krog (3,3 km), skupno torej najdaljši razdaljo – Kozmusov tek.

Udeleženi predstavniki podjetja lahko poleg zanimive, »štafetne« tekaške izkušnje na največjem posavskem teku na tak način promovirajo svoje podjetje (npr. s svojimi majicami podjetja), načrtujemo pa tudi žreb posebnih nagrad za najboljše tri trojke. S tovrstnim angažmajem lahko poleg tega svojim zaposlenim ponudite drugačen, prijeten in predvsem zdrav način team-buildinga. Poleg tega podjetju, ki se bo odločilo za svojo tekaško skupino, v sodelovanju z organizatorji Festivala »Brežice, moje mesto« nudimo 3 VIP vstopnice za večerni, koncertni del (velja do zapolnitve mest v VIP prostoru).

VIP vstopnice omogočajo:
- dostop do VIP lože za spremljanje koncertnega dela festivala,
- priložnost za networking s predstavniki sodelujočih podjetij in lokalnih organizacij,
- prigrizke in pijačo.

Cena udeležbe za 3 predstavnike podjetij znaša 95 EUR.

V primeru interesa za sodelovanje vašega podjetja za sodelovanje na 7. brežiškem teku s Primožem Kozmusom v Poslovnem teku trojk, nam pošljite svoje povpraševanje na: tek.primozkozmus@gmail.com
»
Sponzorji
Fundacija za šport
Lidl
Triglav
Gen
Organizatorji
MC Brežice
Obcina Brežice
Športno društvo primož kozmus
Program sofinancira
stran je izdelal GoClick