Pošta
Zemljevid strani
Začetna stran
»
29.06.2019
NAJVEČJA TEKAŠKA PRIREDITEV V POSAVJU!
 
Prijava na Brežiški tek s Primožem Kozmusom
Rezultati tekem
Novice in nasveti [arhiv objav]
Kaj pravijo udeleženci teka?
Pavle, Novo mesto

Sinoči sem bil v Brežicah priča enemu najbolje organiziranih tekov v Sloveniji. Poleg tega je bilo vzdušje prav "olimpijsko" s Primožem v družbi...
Vse izjave

Na otroškem teku do 350 malčkovOtroški tek, zmagovalni hit naše prireditve, vsako leto beleži približno 15% rast. Lani se je netekmovalnega teka, ki se mu vsako leto pridruži tudi Primož, udeležilo že več kot 300 otrok, kar je svojevrstni rekord. Teh številk smo izjemno veseli, saj je spodbujanje h gibanju otrok in mladih eden poglavitnih ciljev našega teka.

Vsi otroci so deležni tudi nagradic naših sponzorjev, na koncu pa za svoj pogum iz rok posavskega šampiona prejmejo tudi spominsko medaljo.

Tako veliko povpraševanje in letna rast števila mladih tekačev pa nosi s sabo tudi povečane prostorske potrebe in varnostne omejitve. Letos bomo tako število udeležencev omejili na 350 otrok, zato poskrbite, da boste svoje malčke prijavili pravočasno. Zaželeno je, da ne odlašate s prijavo do dneva prireditve, saj to lahko storite že v spletni predprijavi. Potrebna je le prijava z istim obrazcem kot za ostale razdalje brez plačila prijavnine - udeležba na otroškem teku je še vedno brezplačna.

Prijava»
Sponzorji
Fundacija za šport
Terme Paradiso
Leone
TEB
Lidl
Triglav
dana
Gen
Pošta slovenije
Organizatorji
MC Brežice
Obcina Brežice
Športno društvo primož kozmus
Program sofinancira
stran je izdelal GoClick